lite blogging!

Hei! sorry for lite blogging! Har vert veldig opptatt i det siste..  Så jeg kan fortelle litt om helgen.

Lørdag : Da var jeg på sentre med Malin, Guro, Siri, Cecilie , Ragnhild , og Andrea.  Skjedde no virkelig gøy! Vi satte oss uten for rimi og snakket om mye rart, vi hadde latterkrampe hele tiden! Så plutselig kom ei som jobbet på rimi og kastet oss ut! Bare fordi vi hadde det gøøy! Men jaja. Guro overnattet til meg forresten, vi hadde det veldig koslig! Vi skulle prøve å sove litt tidligere , men så sovnet vi klokken 05.30!! Ikke bra! , fordi vi begynner på skolen imorgen.. Har akkurat hatt høstferie! Var litt i Ballbingen også, og spilte mørk fotball, hahah! Såg ikke ballen i det hele tatt.  

Fredag : Da var jeg me Sigrid, Malin, Cecilie, og Guro. Vi så film i kjelleren til Sigrid. Husker ikke hva filmen het, men jeg sjønte  ikke filmen i det hele tatt.. Var veldig koslig! Da filmen var slutt, dro jeg og Sigrid til Søndags bunnpris, å satte oss der å snakket om mye! Sigrid går detsverre med krykker.. stakkars liten ♥ Litt senere kom Malin, fordi hun skulle overnatte til meg. Så dro jeg og Malin hjem til meg, og spiste pizza ♥

Idag er det ikke så mye å gjøre, er jo søndag! Så jeg skal bare ha en daffedag, er jo litt godt å bare slappe av, uten lekser osv. Det regner ganske mye åå. Tror jeg skal kanskje møte Ingvild litt senere. Har ikke sett hun på ganske lenge nå! 

Det var litt om helgen min! Har ikke så mye å blogge om akkuart nå. Men jeg og Cecilie skal bli flinkere til å blogge 2 ganger om dagen fra nå.

Vi snakkes senere bloggen ♥ 


bilde fra google. 

Hva har du gjort i helgen ? 

Hva skal du idag ? 

- Fride ♥
 

3 kommentarer

Abigail : )

09.okt.2011 kl.15:11

skal vere at med mine bestvenna idag:D

Gurokos.blogg.no

09.okt.2011 kl.15:37

Skal på kino :) Ha en fin daffedag :)

ingvildottem

10.okt.2011 kl.21:58

Koselig helg Fride :)

Morsomt å rote seg bort på sande <3 hæhæ;*

Skriv en ny kommentar

Fride og Cecilie

Fride og Cecilie

12, Sunndal

vi er to jenter fra Sunndal , blogger om hverdagen. Kommenterer du , får du en kommentar tilbake :)

Kategorier

Arkiv

hits